Натуральний МЕД з власної пасіки,
яка розміщена
в екологічному куточку Бершадщини -
с. Кошаринці

четвер, 23 лютого 2012 р.

Кава з медом

    Усі великі відкриття, зазвичай від великої ліні бувають. От і у мене так сталось: ліньки було піти купити цукру, вирішила спробувати каву з медом.
     Перше враження, скажу я Вам, так собі, не дуже мені сподобалось, однак згодом, шукаючи щось в Інтернеті, я наштовхнулась на рецепт кави із медом, там рекомендувалось додати до кави трішки кориці. Спробувала і отримала масу задоволення, для любителів східної екзотики саме те що треба!!! Ресурсу на якому побачила цей рецепт, нажаль, уже не пам’ятаю, нехай вибачають!                    Також вирішила це питання дослідити докладніше, знайшла ще один рецепт кави з медом:
         Кава з медом та лимоном:
Для приготування чорної кави з медом (на одну порцію) беремо:
1-2 чайні ложки меленої кави (в залежності від бажаної міцності),
1 кавова чашка води,
0,5 чайної ложки меду,
0,5 - 1 чайна ложка лимонного соку.
Приготувати чорну каву в турці або в кавоварці. Каву процідити (вона повинна бути без гущі), швидко розмішати з лимонним соком і медом, розлити в підігріті чашки і відразу ж подавати до столу.
http://www.coffee.culinarycollection.ru/kofe-s-medom/
     Цей варіант кави з медом, нажаль, ще не спробувала, однак думаю що має бути смачно. Спробую, поділюсь із Вами шановні читачі! Якщо Ви маєте власний досвід, обов’язково напишіть в коментарях. Всім смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар