Натуральний МЕД з власної пасіки,
яка розміщена
в екологічному куточку Бершадщини -
с. Кошаринці

пʼятницю, 20 січня 2012 р.

Як ми їмо мед

Мені часто доводиться чути "у нас дома ніхто не їсть мед", або "моя дитина не хоче їсти меду". Мед, як і будь-який прдукт харчування важливо правильно подати.
Мед завжди повинен бути на столі, перед очима. При кімнатній температурі мед зберігається на столі досить довго, хоча, якщо у Вас він завжди буде на столі, то й залежуватися довго не буде. Я, як і всі матері, стурбована тим щоб моя дитина правильно харчувалась і прикладаю максимум зусиль до цього. Хочу поділитися власним досвідом того, як ми їмо мед. Мій син бігає по дому, грається і, час від часу, прибігає на кухню щоб схопити чогось смачненького, на цей випадок у нас завжди на столі стоять різні ласощі.
  Найчастіше ручки тягнуться до горіхів і меду. Дуже любить весняний мед бо він найкраще закристалізувався і його шматочки можна брати руками.
А ще ми робимо «горішкобутерброд». Назву та технологію приготування придумав сам малюк. Беремо дві половинки горіха між ними кладемо шматочок меду і в рот!


Дуже смачно, а головне корисно. Тепер вже сама так їм. Якщо немає горіхів можна використовувати все що потрапить під руку: крекери, сухарики, навіть шматочки фруктів (дуже смачно з якблуками!). 

7 коментарів:

  1. Очень вкусный и качественный мед!!!! Советую всем!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Горішкобутерброд можна вдосконалити додавши родзинку. Не у значенні "ізюменку", а справжню родзинку.

    ВідповістиВидалити
  3. З тих пір, як попробували цей мед, іншого не купуємо, бо цей - найкращий: справжній, смачний і якісний. І обслуговування чудове!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Величезна вдячність за такі чудові відзиви!!! В таких умовах найприємніше працювати :)

      Видалити
  4. Чекаємо на весняний мед 2013 року. В нашій родині полюбляють свіжий мед з малосольними (протятими) огірочками. Смакота!

    ВідповістиВидалити